Sari la conținut

Târguri de Crăciun în București în weekend-ul 10-11 decembrie

Dacă acest weekend te prinde în București, nu rata 5 târguri dedicate Crăciunului. Acestea sunt deschise în mai multe spaţii din Capitală, prezentând delicatese de tot felul şi concerte. Și cum vremea se mai încălzește, prichindeii te pot însoți fără probleme!

Potrivit news.ro, Târgul de Crăciun ”Dichisar” va avea loc pe strada Halelor, sâmbătă şi duminică, unde 60 de designeri şi creatori români îşi vor prezenta produsele. De la ora 10.00 la ora 20.00, bucureştenii pot cumpăra dulciuri - smoothies şi bezele în ciocolată caldă, macaroons - şi alte bunătăţi homemade.

Dedicat sărbătorilor de iarnă, ”Marché de Noël” are loc tot în acest weekend, la Casa Universitarilor, deschis între orele 11.00 şi 20.00. Târgul cadourilor de designer adună 85 de participanţi care aduc obiecte concepute special, într-o manieră proprie. Biletul de intrare este 10 lei.

”Obiectele create de designerii selectaţi aduc ceva nou - fie că e materialul, conceptul, tehnica sau utilizarea. Asta le face cadouri de Crăciun perfecte, pentru că devin o experienţă, iar experienţele sunt cel mai bun cadou din lume”, a spus Dan Pierşinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

O altă alegere pentru acest weekend ar putea fi a doua ediţie a festivalului ”Mâncare şi design”, desfăşurat în Piaţa Amzei, care este deschis în timpul weekend-ului, de vineri până duminică, de la ora 11.00 la 19.00. Vizitatorii sunt întâmpinaţi cu un mix de obiecte de design, creaţii vestimentare, bijuterii sau jucării, realizate de creatori români.

Un alt eveniment dedicat shopping-ului este ”Crazy Christmas”, festival care este deschis sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, la The Ark. La festival vizitatorii vor găsi de la îmbrăcăminte şi accesorii până la decoraţiuni pentru casă, produse cosmetice şi turtă dulce.

Află mai multe detalii aici.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

    Evenimente Bucureşti