Sari la conținut

Veste mare de la Palatul Buckingham: Ducesa de Cambridge, însărcinată cu al treilea copil

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, și soția sa Kate, ducesă de Cambridge, așteaptă al treilea copil, a anunțat luni Palatul Buckingham.

În anunț se precizează că „Regina și membrii ambelor familii sunt bucuroși de veste”.

Ducesa şi Prinţul William mai au împreună doi copii – Prinţul George, în vârstă de patru ani, şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de doi ani.

►Citeşte şi Cum "a supravieţuit" Ducesa Kate rolului de mamă, la nunta surorii sale

La fel cum s-a întâmplat şi în timpul precedentelor sarcini, Ducesa suferă de Hyperemesis Gravidarum, o formă gravă de greţuri matinale, motiv pentru care Palatul Kensington a anunţat că nu-şi va putea onora prezenţa stabilită pentru astăzi la un centru de copii din Londra.

Sosirea celui de-al treilea bebeluş regal ar putea fi istorică: dacă va fi băieţel nu va putea să o surclaseze pe sora sa în linia de succesiune a tronului, conform măsurii implementate imediat după nunta Ducesei cu Prinţul din 2011. Până la această modificare, fiul mai mic era moştenitorul tronului în defavoarea surorilor lui mai mari.
 


 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti