Sari la conținut

Când să mai ceri încă o părere medicală despre copilul tău?

În primele luni de viață ale copilului, părinții se simt absolut copleșiți de responsabilitate. Toată lumea se bulucește cu sfaturi, instinctul fie pare adormit, fie se bate cap în cap cu tot ceea ce li se spune din afară. Parcă ar merge legați la ochi pe un drum nou și plin de obstacole. Noroc că la capătul lui îi așteaptă cea mai frumoasă recompensă posibilă :-). Cel mai înțelept în perioada asta pentru părinți să ia o ușoară distanță de toți păreriștii, oricât de bine intenționați ar fi ei, să nu caute tratamente și soluții pe net și să asculte recomandările medicului. Există totuși situații în care este bine să mai ceri încă o părere medicală despre copilul tău. Am făcut un top al lor, bazat pe experiența proprie, dar și a celor din jur.

Când e bine să mai ceri încă o părere medicală despre copilul tău?

Sfaturi privind alăptarea

Atunci când medicul recomandă alăptarea la trei ore, introducerea laptelui praf de completare, fără un motiv întemeiat, cântărirea după masă – așa zisa “proba suptului”, administrarea de ceai sau apă, deși copilul este alăptat exclusiv, este bine să mai ceri o părere. Sunt medici care încă funcționează după grafice mai vechi de creștere a copilului, care nu mai sunt aliniate noilor studii și cercetări în domeniu.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Eu te-am făcut, eu te iubesc

Eu te-am făcut, eu te iubesc

Eu te-am făcut, eu te omor, auzi? – cuvintele care mi-au zgâriat nu doar urechea, ci şi inima, ieri , într-un magazin de haine pentru copii. Ce se întâmplase? Un...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti