Sari la conținut

Cum să-i distragi bebelușului atenția la restaurant

Gândul de a merge cu bebelușul la restaurant poate fi copleșitor pentru părinți. Dacă bebelușul se plictisește sau este obosit, poate deveni agitat și greu de calmat. Este posibil să fie nevoie să pleci imediat de la restaurant, dacă micuțul tău devine greu de calmat.

Iată ce trebuie să faci, pentru a-i distrage atenția bebelușului în timp ce vă aflați la restaurant, astfel încât să vă puteți bucura de masă cu întreaga familie.

Ia cu tine câteva jucării

Bebelușul tău va deveni rapid agitat dacă nu are o activitate care să îl țină ocupat. Înainte de a merge la restaurant, ia în considerare sa iei câteva dintre jucăriile preferale ale bebelușului tău. Jucăriile nu trebuie să aibă sunete puternice, altfel încât să nu-i deranjeze pe ceilalți.

Hrănește bebelușul înainte de a merge la restaurant

Dacă bebelușului tău îi este foame, va deveni rapid agitat. Este important să îți hrănelti copilul înainte de a merge la restaurant. În situația în care micuțul tău mănâncă deja solide, împachetează câteva gustări pe care să i le poți oferi la restaurant.

Caută un loc la fereastră

Nu orice loc din restaurant este benefic pentru un copil mic. Dacă este posibil, solicită o masă care să aibă un scaun la geam. Acest lucru îi va oferi copilului tău o distragere ușoară a atenției.

Folosește tehnologia

Prea mult timp petrecut în fața ecranului nu este bun pentru copiii, indiferent de vârsta pe care o au, dar, uneori, folosirea tehnologiei în avantajul tău este o opțiune bună. Poți folosi telefonul sau tableta pentru a-ți menține copilul ocupat cât vă aflați la restaurant.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!