Sari la conținut

I s-a cerut să se acopere, în timp ce alăpta, şi aşa a şi făcut. Imaginea şi povestea au devenit virale

În ciuda faptului că alăptarea este unul dintre cele mai fireşti şi naturale lucruri din lume, încă există persoane care văd acest act ca fiind unul prea intim şi poate vulgar pentru a fi făcut în public.

Peste o astfel de persoană a dat şi Melanie Dudley, o proaspătă mămică în vârstă de 34 de ani, care era în vacanţă împreună cu familia, când bebeluşul ei de patru luni a cerut, în limbajul propriu, să fie hrănit.

Aflată la masă într-un restaurant, femeia şi-a scos discret sânul, pentru a-şi hrăni minunea. Numai că, în acel moment, un alt client de-ai restaurantului s-a apropiat de ea şi i-a cerut să se acopere, pe motivul că astfel de lucruri nu se fac în public. Reacţia tinerei a fost cu adevărat genială şi a stârnit admiraţia în mediul virtual, după ce cineva din grupul ei a fotografiat-o şi a făcut totul public.

„Fetei unei prietene de-ale noastre i s-a spus să se acopere, în timă ce alăptaează, aşa că a făcut-o. Nu o cunosc în realitate, dar trebuie să recunosc că mi se pare genială. (Vă rog să distribuiţi imaginea! Cu permisiunea ei, am făcut-o publică – M-am săturat de oamenii care le fac pe mamele care alăptează în public să se ruşineze ”

Imaginea a devenit virală şi a stârnit numeroase reacţii. Melanie, din Austin, Texas, a declarat pentru Yahoo Lifestyle că decizia ei a fost spontană. „Am fost în vacanţă în Cabo San Lucas cu întreaga mea familie şi un bărbat m-a rugat să mă acopăr”, a spus ea.



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!