Sari la conținut

Purtatul căciulii, credința ce ne ferește de boli

Odată adus acasă Andre de la maternitate, a durat fix 30 de secunde momentul nostru de liniște și împlinire.

Urma să înțelegem că un mare dușman stătea după ușă gata să atace, doar că din fericire, noi dețineam arma secretă: CĂCIULA. Și nu orice căciulă, căciula de bebeluși, aceea albastru-bebe sau după caz roz pal, din bumbăcel, care se leagă sub bărbie pentru mamele relaxate sau fără să se lege deloc, pentru mamele mai puțin relaxate care au auzit ele undeva, că bebelușii se pot sugruma cu legăturile sau pot înghiți nasturii, de aia i-a lăsat cu bluzele desfăcute și sertarul plin de butoni.

Mie nu mi-au plăcut niciodată căciulile, mai ales cele de bebeluși, care oricum pot fi, numai frumoase nu. Fac din aceeași categorie ca și mănușile de bebeluși pe care nu le-am înțeles niciodată.

Eu doar doi copii am, dar la amândoi am reușit să le tai unghiile fără probleme. Orice, oricum, decât acele mănuși care mă oripilează. Mai ales purtate vara.

(…)

Citeşte mai mult pe mamipetocuri.ro
 

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti