Sari la conținut
Dina Țarălungă

Dina Țarălungă

www.mamipetocuri.ro

Despre Dina Țarălungă

Descriere:

In primul si in primul rand, ma numesc Dina – asta e prenumele – nume pe care i-l datorez surorii mele ca altfel Bogdana m-ar fi chemat. Noroc ca m-am nascut cu 4kg si vreo 200 gr si aratam fix ca o papusa de-a ei, ca altfel Bogdana mi-ar fi ramas numele, dupa dorinta nebuna de a fi baiat. Si Ionela pentru ziua in care m-am nascut.

Am doi copii, baiat si fata – André Stefan si Beatriz Elena – ca sa echilibreze fortele si nervii in familie. André ma vrajeste si ma ameteste, iar Beatriz ma trezeste la realitate.
Sunt maritata cu un domn portughez care prin educatia, cultura si limba vorbita e o provocare zilnica petru mine.

Imi place la nebunie sa scriu, as scrie si cand dorm dar nu s-a inventat metoda. Am idei un milion.

Visez sa vizitez Africa intr-o zi, sa fac safari si sa mangai girafe, elefanti, tigri si lei. Nu cred ca voi ajunge vreodata deoarece domnul portughez de mai sus crede ca e periculos (ca ma va fura vreun african :))))
Urasc traficul, in general. Ma enerveaza lumea care conduce cu telefonul in mana, pietonii care traverseaza pe rosu, aia de blocheaza intersectia, cei care ma claxoneaza ca sa blochez intersectia si cei care se uita la picioarele mele din masini mai inalte decat masina mea.
Sunt adepta respecterii regulilor, iar lipsa logicii ma bulverseaza.

Sunt capricorn, deci ma inteleg bine cu toata lumea :) iar problemele au intotdeaua o rezolvare.

In rest, sunt perfecta!


Articole Dina Țarălungă

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!