Sari la conținut

Intreaba specialistul in kinetoterapie

Dragi mamici,

Nimic nu ne dorim mai mult decat sa avem copii care sa se dezvolte armonios. In saptamana  12-16 ianuarie puteti adresa, pe suntmamica.ro, intrebari unui specialist in kinetoterapie si gimnastica acvatica, Nicu Ivan, de la bursuceiiveseli.ro.

In general, kinetoterapia ajuta la recastigarea dexteritatii, reeducarea sensibilitatii corectarea posturii si aliniamentului corpului, combaterea durerii si a procesului inflamator, recastigarea reflexelor postural, recastigarea echilibrului, recastigarea reflexelor postural, recastigarea amplitudinilor articulare pe toate unghiurile de miscare. 

 
Inotul este o activitate didactica cu numeroase beneficii psiho-motrice ce poate fi practicat de la cele mai fragede varste (4 luni) . Ca specialist in initierea acvatica pentru bebelusi, dar si ca tata al unei fetite de 9 luni, recomand acest tip de acvitate fizica: rezistenta bebelusilor creste, racesc mai rar decat copiii care stau mereu in casa si nu fac nicio activitate fizica
 
 
Pentru a adresa o intrebare domnului Nicu Ivan scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.
 
 
Informatii utile
 
- Veti primi raspunsuri de la specialist daca adresati intrebarea in perioada 12-16 ianuarie
 
- Raspunsurile vor fi date pe site in maxim 24 de ore de la postarea intrebarii pe site.
 
- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!