Sari la conținut

5 celebrități care au devenit mame după 40 de ani și care au dovedit că vârsta nu reprezintă un obstacol în a deveni mamă

Vezi gGalerie foto

Corpul unei femei este pur și simplu fascinant. De exemplu, în timpul sarcinii, uterul se întinde de la dimensiunea unei portocale până la dimensiunea unui pepene verde. Ba mai mult, femeile sunt mult mai flexibile decât bărbații și sunt mai susceptibile de a supraviețui leziunilor traumatice.

A deveni mamă este cu adevărat o minune, cu atât mai mult a deveni mamă după vârsta de 40 de ani.

Iată 5 vedete care au devenit mame după 40 de ani și care au dovedit că vârsta nu reprezintă un obstacol în a deveni mamă

Naomi Watts

Faimoasa actriță britanică și producătoare de film, Naomi Watts, este mămică de 2 băieți, Sasha și Kai, pe care i-a născut la 39, respectiv 40 de ani. Deși Watts postează o mulțime de poze cu familia ei pe Instagram, ea a spus într-un interviu că și-ar fi dorit să fi devenit mamă mai devreme, astfel încât să poată avea mai mulți copii acum.

Gwen Stefani

Gwen Stefani are 3 copii, iar pe cel mai mic dintre ei l-a născut când avea 44 de ani.

Julianne Moore

Julianne Moore a născut-o pe fiica ei, Liv, când avea 41 de ani. Primul copil, pe Caleb, l-a născut când avea 37 de ani.

Salma Hayek

În 2007, Salma Hayek s-a logodit cu omul de afaceri francez, François-Henri Pinault. Pe 21 septembrie în același an, Salma a născut-o pe Valentina Paloma Pinault, la 41 de ani. Doi ani mai târziu, Salma și François s-au căsătorit de Valentine’s Day, la Paris.

Celine Dion

Primul fiu al lui Celine Dion, René-Charles Angélil, s-a născut în 2001, în urma unei fertilizări in vitro. Mai târziu, după ce a suferit un avort spontan în 2009, vedeta a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Pe 23 octombrie 2010, Dion (care avea 42 de ani pe atunci) i-a născut pe gemenii Eddy (numit după compozitorul francez preferat al lui Dion, Eddy Marnay) și Nelson (numit după Nelson Mandela).

Sursa


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!