Sari la conținut

6 vedete care au renunțat la carieră pentru a-și crește copiii

Vezi gGalerie foto

De dragul unei cariere de succes și al popularității, multe celebrități sunt gata să renunțe la familie și la căsătorie. Cu toate acestea, există multe vedete care și-au sacrificat carierele de succes pentru a-și dedica viața familiei și copiilor.

Despre ce vedete este vorba?

Jessica Biel

Jessica Biel a fost una dintre cele mai ocupate actrițe de la Hollywood până când și-a cunoscut soțul, pe Justin Timberlake. Cuplul crește 2 copii, iar cel mai mic dintre ei s-a născut chiar anul trecut. Jessica Biel a pus familia pe primul loc și a renunțat la carieră. Actrița consideră că maternitatea „este incredibil de grea, cea mai grea muncă din lume”, dar adaugă și că este o „experiență uimitoare.”

Jessica Simpson

Jessica Simpson a fost o senzație muzicală în anii ’90-2000, până când a decis să renunțe la cariera muzicală. Acum este o mamă cu normă întreagă pentru cei trei copii ai săi și o femeie de afaceri de succes. De asemenea, maternitatea a inspirat-o să lanseze o colecție de haine pentru femeile însărcinate. Simpson mărturisește că „să fiu mamă a fost cea mai bună oportunitate și provocare cu care am fost binecuvântată vreodată în viață”.

Hilary Duff

Hilary Duff este o actriță și cântăreață americană. După ce a născut primul copil, a decis să ia o pauză de la carieră. Ea spune că: „Întotdeauna am știut că a fi mamă va fi prioritatea mea numărul unu în viață”.

Christina Aguilera

Christina Aguilera este o vedetă pop care a primit de mai multe ori premii muzicale prestigioase. Dar, mai presus de toate, cântăreața nu este mândră de vocea ei unică, ci de nașterea fiului ei, Max. Când Aguilera a născut primul ei copil, s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor. Acum este mamă a 2 copii și mai lansează din când în când câteva melodii, dar continuă să-și prioritizeze familia.

Alicia Keys

Cântăreața Alicia Keys, câștigătoarea premiilor Grammy de 15 ori, este o adevărată senzație în istoria muzicii. S-a căsătorit în 2010 și, de atunci, a născut 2 copii. Ultimul ei turneu de concerte a avut loc în 2013. Astăzi, Keys participă la unele proiecte (cum ar fi The Voice) din când în când, dar în mare parte acordă prioritate familiei și copiilor ei.

Uma Thurman

Actrița din Kill Bill, Uma Thurman, este mamă de 3 copii. Într-unul dintre interviurile sale înainte de a naște cel de-al treilea copil, actrița a recunoscut că se lupta cu vinovăția de a fi o mamă care lucrează, încercând să mențină echilibrul dintre viața profesională și viața privată. În prezent, își dedică cea mai mare parte a timpului copiilor ei.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!