Sari la conținut

A fost publicată fotografia oficială de Crăciun a familiei regale. Kate, William și copiii, în ținute neobișnuite

Vezi gGalerie foto

Palatul Kensington a publicat fotografia oficială de Crăciun a familiei regale. Prințul William și Kate au pozat, în ipostaze adorabile, alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și prințul Louis. Cu toate că imaginea este adorabilă și demnă de înrămat, este cu totul diferită de cele anterioare - familia regală poartă o ținută neobișnuit de relaxată; toți membrii sunt îmbrăcați blugi, iar George (5 ani) poartă o pereche de cizme de cauciuc.

Palatul Kensington a publicat imaginea pe social media, scriind: ”Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu familia lor. Poza, semnată de Matt Porteous, îi înfățișează pe Ducele și Ducesa cu cei trei copii ai lor, la Anmer Hall, reprezentând felicitarea de Crăciun de anul acesta”.

Cel mai mic membru al familiei, Louis, care are șapte luni, este adorabil în fotografie. Bebelușul regal stă în brațele mamei sale și zâmbește larg la fotograf.

Fotograful regal Matt Porteous, care i-a făcut poze prințului Louis și la botez, a preferat să conceapă fotografia la casa de la țară a cuplului.

Cu doar 11 zile înainte de Crăciun, familia Cambridge intră în spiritul sărbătorilor. George ia vacanță joi, în timp ce Charlotte a terminat deja grădinița. Familia Cambridge va vizita Palatul Buckingham la începutul săptămânii viitoare, pentru a participa la prânzul înainte de Crăciun oferit de Regină, la care toți membrii familiei regale sunt invitați.

► Citește și Prinţul William şi ducesa de Cambridge au făcut publică fotografia pentru felicitarea de Crăciun (2017)


Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!