Sari la conținut

Adela Popescu, certată în parc de mama unui copil

Adela Popescu a povestit de curând, pe contul ei de Instagram, că a avut parte de un incident tare neplăcut în parc: mama unui bebeluş i-a certat foarte tare copilul cel mic, pe Andrei, deoarece acesta făcea gălăgie.

“La acest loc de joacă am văzut o mămică ce îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asta, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. ”Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!””, a povestit Adela.

„Mă și enervează cât de amabilă am fost”
„Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta”. Mă și enervează cât de amabilă am fost. (…) Dumneaei adormise un bebeluș de curând și cărucirul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar dumneaei îl ținea acolo. După ce am avut această intervenție supercivilizată, ea a zis ”Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic”. L-am luat pe Andrei de acolo”, a mai spus vedeta.


Actrița a adăugat că este supărată nu doar pentru faptul că incidentul a consumat-o atât de tare, ci și pentru că nu i-a luat apărarea celui mic: “de mică am fost educată să nu deranjez”.

Voi cum ați fi reacționat în locul ei?
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!