Sari la conținut

Adela Popescu, despre naștere: “Era atât de dureros, încât…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară, în data de 11 iulie. Cei doi sunt în culmea fericirii și au publicat prima imagine în care apare și bebelușul.

Deși au trei copii, Adela și Radu au spus că au parte de un mare ajutor din partea celor 2 bunici și a bonei, pe care au angajat-o de curând.

Adela a făcut o glumă, spunând: "Hai să trecem totuși de al treilea, nu este momentul oportun să vorbim despre al patrulea copil. Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți. Am luat și o bonă, e de două săptămâni la noi, se acomodează. Stați cuminți!"

Vedeta a vorbit și despre cum a decurs nașterea, precum și de travaliul prin care a trecut, a treia oară.

"Glumă, glumă, dar eu nu mă învăț minte. În timp ce nășteam, era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mult mai complicată situația. Oricum, fără suferință n-ai cum să dai naștere", a spus ea.

Adela Popescu a mărturisit pentru Vorbește Lumea că travaliul a durat trei ore, iar durerea a fost groaznică: “Ideea e că m-am culcat liniștită, nu mă durea nimic. Pe la 5 dimineața au început contracțiile și am zis să nu-mi sperii soțul. Am sunat-o pe mama lui, am sunat-o pe mama mea, apoi l-am trezit pe el. Chiar i-am zis că dacă vrea să conduc, eu pot să o fac. Era prea emoționat, dar am ajuns cu bine la spital. Travaliul a fost scurt, în 3 ore jumătate am născut. Efectul epiduralei s-a dus rapid, iar durerea era groaznică. Bebelușul nu cobora, anestezie nu mai puteam primi, a fost dureros tare, dar a ieșit victorios. Copilul e bine, se trezește la 2 ore, nah...”

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!