Sari la conținut

Adela Popescu, despre vacanțele împreună cu alte familii cu copii: “NU! Nu, pentru că cei mici se bat și e normal ca al tău să aibă dreptate”

Adela Popescu a fost invitată, de curând, la podcastul “DA BRAVO!” unde a abordat mai multe subiecte cu Mihai Bobonete, printre care si subiectul despre vacanțele împreună prietenii care au, la rândul lor, copii.

Cu simțul umorului, așa cum ne-a obișnuit, Adela a povestit despre vacanța din Maldive, unde a fost cu familia ei și cu familia Laurei Cosoi.
Întrebată ce părere are despre vacanțele împreună cu alte familii, Adela a răspuns: “Deși ai tendința să spui: să mai mergem cu o familie să se joace copiii împreună, nu. Nu, pentru că cei mici se bat și e normal ca al tău să aibă dreptate.”

Ea a adăugat: “În vacanța din Maldive, băieții mei, la un moment dat, când am văzut că îi dau cu lopățica în cap Ritei, fetița Laurei Cosoi, după ce o bătuseră toată vacanța, am zis: plecăm cu doua zile mai devreme! Nu mai fac față la stresul asta în care eu să mă simt mama aia denaturată. Nu se poate, ne urcăm în avion și plecăm acasă! Și am plecat cu doua zile mai devreme. Nu am mai rezistat stresului. Prea mult stres din cauza asta. Așa, dacă ești singur, poți să țipi la copilul tău liniștit. Când ești cu oameni, nu poți (și râde).”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!