Sari la conținut

Adela Popescu, despre viață reală de familie. “După ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie”

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară în data de 11 iulie 2021. La scurt timp de la naștere, ea a revenit la emisiunea TV pe care o prezintă, împărțindu-se astfel între familie, copii și carieră.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o viață de familie fericită, împlinită și cât se poate de reală, pentru care sunt recunoscători.

Recent, Adela a postat pe contul ei de Instagram un mesaj emoționant în acest sens. Acesta sună cam așa: “În fiecare seară, dupa ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie. Să le promit că, ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile. Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie. Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de par, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervăm, le promitem că facem și că dregem, mergem la muncă, ne întoarcem obosiți, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicăm glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm… Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii… și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine.”

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!