Sari la conținut

Adela Popescu și-a scos de urgență copiii din sala de cinema. Ce s-a întâmplat

Adela Popescu a ieșit, în weekend, cu copiii ei la cinema, pentru a vedea împreună un film cu tematică de Crăciun. Mămica și-a scos de urgență copiii din sala de cinema, pentru că și-a dat seama că finalul filmului i-ar putea strica planurile.

Întreaga întâmplare a fost povestită de Adela Popescu pe contul ei de Instagram, într-un instastory, în care spunea: „Am fost la cinematograf cu cei mici, la un film care promitea a fi foarte potrivit pentru această perioadă și pentru ei. Se numește „Crăciunul ursulețului Teddy”.

M-am speriat la început, dar am zis că poate mi se pare. În timp ce mă uitam și era plină de frământări, am primit mesaj de la Dana Rogoz: „să nu mergi cu copiii la filmul ăsta, pentru că tot filmul încearcă, practic, să spună că nu există Moș Crăciun.”

Nu-mi venea să cred! Și am început să mă gândesc ce să fac, să le dau niște explicații cum că: mamă, ăsta e film. Mă gândeam la soluții și am zis: hai să nu risc, că pentru mine asta a fost foarte important să cred în Moș Crăciun în copilărie. I-am zis lui Alexandru: nu vrei să mergem să luăm jucăria aia? – îmi ceruse el demult o jucărie. Ideea e că dacă vrei să o luăm, trebuie să mergem la magazin acum, că după se închide magazinul. Bineînțeles, el a ales jucăria și am plecat. Deci, m-a costat o jucărie."
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!