Sari la conținut

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arată în urma intervenției

Vezi gGalerie foto

Adelina Pestrițu, fostă prezentatoare TV și unul dintre cei mai populari influenceri români, a anunțat pe Instagram că a renunțat la implanturile mamare. Vedeta a postat o fotografie cu ea, făcută după intervenție, în care a povestit care au fost motivele din spatele deciziei.

„Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital”, a precizat ea.

„Toată aceasta “poveste” este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate”, a continuat Adelina.

Mai mult, Adelina a menționat că urmează o perioadă dificilă pentru ea: „Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o lista lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul va decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași. (Vă povestesc mai multe pe story)”.

La secțiunea story, Adelina a spus că nu poate preciza în acest moment dacă va apela la implanturi mai mici sau dacă nu își va mai pune deloc. Decizia va fi luată împreună cu medicul ei, după ce va trece perioada de recuperare.

 









 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!