Sari la conținut

Alice Cavaleru, viitoare mămică pentru a doua oară, a răbufnit pe internet. "Felul în care arăți este fix treaba ta și nu a celor din jur"

Vezi gGalerie foto

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor deveni, în curând, părinți pentru a doua oară. Cuplul a anunțat în luna aprilie că va mai avea un copil, printr-un mesaj emoționant.

“Facem om nou.
E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor.
Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături.

Vladimir și Alice urmează să devină din nou părinți și să-i ofere micuței Alaia Zora, în vârstă de 6 ani, o surioară mai mică."

Recent, Alice Cavaleru, însărcinată în 24 de săptămâni, a răbufnit pe internet, în urma comentariilor răutăcioase pe care le-a tot primit de la câțiva dintre urmăritori ei.

Ea a scris: "Noi, femeile, punem multă presiune pe noi însene, dar parcă cel mai rău e când vine vorba de forma corpului nostru. Nu poți să te gândești la costume de baie fără să vezi imaginea "corpului ideal".

Acum sunt însărcinată cu al doilea copil și, după o viață în care mi-a tot fost analizat, "cântărit" și judecat corpul, am ajuns în stadiul în care nu mai permit nimănui să mă facă să mă simt de parcă trebuie să dau socoteală pentru felul în care arăt sau de parcă sunt datoare să arăt într-un anumit fel ca să îndeplinesc așteptările celor din jur. Felul în care arăți e fix treaba ta și nu a celor din jur. Ceilalți ar trebui să accepte asta și să-și vadă de măsurile lor.

Fiecare corp e demn de afișat în costum de baie.
Fiecare corp are o poveste, iar părerile superficiale doar încearcă să o anuleze.
Fiecare corp are frumusețea lui și trebuie iubit și îngrijir corespunzător."

Alături de mesajul transmis pe contul ei de Instagram, Alice a postat și câteva fotografii în costum de baie.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!