Sari la conținut

Andreea Antonescu, mesaj de 1 iunie: “Am avut o copilărie unică, de care-mi amintesc cu cea mai mare plăcere și lacrimi în ochi, de bucurie”

Vezi gGalerie foto

Andreea Antonescu a devenit mămică, pentru a doua oară, la sfârșitul anului trecut, când a adus-o pe lume pe micuța Venice Victoria. Artista mai are o fetiță, Sienna, din mariajul cu Traian Spak.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Andreea Antonescu și-a adus aminte de copilărie, motiv pentru care a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea de când era copil, alături de un mesaj emoționant.

“Lângă Sienna am petrecut pentru a doua oară copilăria, m-am bucurat de tot ce n-am apucat să fac atunci când eram eu copil. Voi trăi din nou copilăria alături de bebelina și promit să profit la maximum, de fiecare secundă alături de ele. Târziu am înțeles că viața se trăiește cel mai frumos cu suflet de copil, cu suflet curat.

Am avut o copilărie unică, de care-mi amintesc cu cea mai mare plăcere și lacrimi în ochi, de bucurie. Am crescut într-o familie frumoasă, cu mama, tata și fratele meu lângă mine, exact așa cum îmi doresc și eu acum, adult fiind. Vreau pentru fetițele mele o copilărie de 1000 de ori mai fericită decât a fost a mea!”, a scris Andreea pe Instagram.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!