Sari la conținut

Andreea Bălan, cuvinte extrem de emoționante la adresa iubitului ei: doar un om plin de iubire poate să ofere iubire la 3 suflete

Andreea Bălan tocmai s-a întors din prima vacanță alături de iubitul ei, Victor Cornea, și de cele două fetițe. Aceștia au fost în Laponia, de unde se pare că s-au întors mai fericiți ca niciodată. Cântăreața a postat un mesaj extrem de emoționant pe pagina ei de Instagram, alături de un clip video în care Victor se joacă foarte frumos în zăpadă cu cele două fetițe ale partenerei sale.

„Vine un moment în viață când îți dai seama de ce nu a funcționat în trecut, de ce ai purtat războaie, de ce ai suferit, de ce ai plâns și de ce nu ai fost iubit/ă... It was not meant to be... ca tu să înveți, să te dezvolți și să fii cea mai bună versiune a ta. Ca apoi un suflet bun, empatic și dedicat să îți ofere iubirea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Nu oricine este capabil și are curaj, ci doar un om plin de iubire poate să ofere iubire la 3 suflete”, a scris cântăreața pe pagina de Instagram.

Andreea a trecut prin multe dezamăgiri în iubire. Relațiile cu Keo și cu George Burcea i-au adus foarte multă suferință, dar, din fericire, pare că soarele a apărut, în sfârșit, și pe strada ei, odată cu intrarea tenismenului Victor în viața ei. Deși este o diferență destul de mare între ei, Victor - 30 ani, Andreea - 39 ani, relația lor pare extrem de frumoasă și cu multă iubire.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!