Sari la conținut

Andreea Bălan, despre cea mai importantă calitate pe care ar vrea să o dezvolte fetele ei, la maturitate. „Este foarte important...”

Andreea Bălan, mamă divorțată ce își crește singură fetițele (Ella - 7 ani și Clara - 5 ani), a vorbit despre calitățile pe care ar vrea să le dezvolte fetele ei, la maturitate. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, aceasta a vorbit cu deschidere atât despre dorințele pe care le are pentru fete, cât și pentru ea.

„Este foarte important să se iubească pe ele, foarte important, pentru că iubirea de sine te ajută în viață să realizezi foarte multe lucruri, să știi ce meriți și să atragi oamenii potriviți în viața ta. Dacă ele învață iubirea de sine de mici – iubirea de sine se învață de la persoanele de același sex, ele învață iubirea de sine de la mine – se vor iubi pe ele”, a explicat Andreea.

„Eu am învățat iubirea de sine foarte târziu, după stopul cardiac, după 30 de ani”, a completat ea. „Dacă mama mea nu s-a iubit pe ea, și eu am avut problema asta”.

Pe de altă parte, Andreea a vorbit și despre rolul tatălui în viața fetelor și despre motivele pentru care acesta este important în creșterea lor.

„Iubirea de partener, în schimb, o înveți de la partenerul de sex opus, deci e datoria tatălui lor să le iubească, ca ele să știe mai târziu să își iubească un partener și e datoria tatălui lor să fie prezent în viața lor, ca ele să nu se simtă abandonate și mai târziu să nu caute parteneri care să le ofere aceeași lecție de abandon, până când ele vor învăța această lecție”, a explicat cântăreața.

Mai mult, Andreea a spus că și-ar mai dori un copil, un băiat. Ea a dezvăluit că se gândește să apeleze la o mamă-surogat, pentru că ea nu mai poate face copii din cauza problemelor pe care le-a avut când a născut-o pe Clara.

 


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!