Sari la conținut

Andreea Bălan, gravidă pentru a doua oară. Bonus: artista a arătat pentru prima dată chipul fetiței ei

Andreea Bălan va fi din nou mămică! Vestea, dezvăluită în exclusivitate de artistă pentru revista Unica, a fost însoțită de un editorial foto superb cu cei doi părinți alături de fetița lor Ella Maya – căreia i-au arătat chipul pentru prima dată.

Mai mult, pictorialul cu frumoasa familie a fost realizat fix în ziua în care Ella Maya a împlinit doi ani, pe 9 octombrie. Vedeta de 34 de ani a dezvăluit cum a schimbat-o apariția unui copil și cum și-a mai dorit unul foarte repede după nașterea Ellei, dar soțul ei i-a spus să mai stea puțin. Și l-a ascultat: „Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie”.

„Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat”

”Suntem foarte fericiți și bucuroși. Este o binecuvântare a lui Dumnezeu. Ne doream doi copii și acum s-a împlinit dorința noastră. Momentan nu știm ce este, dar ne bucurăm foarte tare. Andreea este bine, este însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Este o fericire extraordinară pentru amândoi. Abia aștept să îmi petrec nopțile și cu cel de-al doilea copil”, a mărturisit George Burcea, soțul Andreei, pentru cancan.ro.

„Noi ne doream fiecare să avem copii, el de la 18 ani, eu de la 28. Şi, după ce ne-am găsit, am decis că nu avem timp de pierdut. După şase luni, am început să lucrăm la Ella, dar nu a venit imediat, a mai durat alte şase luni. Şi, până la urmă, s-a întâmplat în vacanţa din Cambodgia”, a declarat Andreea Bălan pentru okmagazine.ro, în urmă cu câteva luni.

Andreea și George s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie 2017 pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach, iar Andreea a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016.





 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!