Sari la conținut

Andreea Bănică, despre experiența cu familia la biserică, în Eforie, în a doua zi de Paște. “Când intri în biserică lași toate gândurile și frustrările afară și îți vindeci sufletul”

Vezi gGalerie foto

Andreea Banică și familia ei au petrecut Paștele împreună, așa cum obișnuiesc să o facă din anul 2017.

Ei au mers la Eforie, de unde sunt părinții Andreei, loc în care vedeta și-a dus copiii la miruit. Andreea Bănica le-a povestit urmaritorilor ei de pe Instagram despre experiența de la biserica din Eforie și despre faptul că a avut o reală bucurie pentru că a ajuns acolo.

“Am auzit povesti frumoase și mi-am liniștit sufletul care era prins în stresul cotidian cu care toți ne confruntăm. Este locul în care eu m-am simțit cel mai bine, unde oamenii intră cu sufletul curat și nu stă nimeni să te pândească, să îți facă observații… de ce ai pantalonii nu știu cum, de ce nu porți batic, de ce îți faci poze și multe altele. Când intri în biserică, lasi toate gândurile și frustrările afară și îți vindeci sufletul. Nici eu nu sunt perfectă, însă nu mă uit în grădina altuia să-l vorbesc de rău, ci mă uit (că e lăsat să ne uităm) să învăț și să iau tot ce este mai frumos pentru mine și ai mei. Am înțeles de la preot cu dezamăgire în suflet că peste câțiva ani ușile bisericilor se vor închide, pentru că oamenii nu mai vin la biserică așa cum veneau odată…”, a scria Andreea pe Instagram, unde a postat o serie de fotografii cu ea și cu familia ei, la biserica din Eforie.


 


Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!