Sari la conținut

Bloggeriţa Constance Hall - scrisoare emoţionantă pentru băieţelul ei, care se va naşte astăzi

Bloggeriţa australiancă pe nume Constance Hall, mămică a patru copii şi gravidă cu cel de-al cincilea, a publicat ieri (n.r. 27 mai) pe pagina personală de Facebook o  scrisoare emoţionantă pentru micuţul din burtică ce urmează să vină pe lume chiar astăzi, printr-o operaţie de cezariană.

Citeşte şi Confesiuni de mii de like-uri despre cum e sexul dupa ce devii parinte

Cuvintele ei le-au emoţionat pe mămicile din lumea întreagă, astfel că postarea s-a viralizat imediat, strângând până acum 500 de distribuiri şi 46.000 de reacţii.

Dragă bebe din burtică,
Mâine te vom cunoaşte.
Aşa că aş vrea să îţi spun câteva lucruri.
Din primul minut în care eu şi tatăl tău ne-am întâlnit, am ştiut că te vom avea.
Am vorbit despre tine, am glumit pe seama ta şi chiar ţi-am ales câteva nume.
Tatăl tău chiar mi-a spus că a primit un semn de la Dumnezeu.
Am zâmbit, am sorbit o gură de vin şi am început să mă joc în părul lui.
Nu ştim nimic despre tine. Ai putea fi neastâmpărat, ai putea fi un spirit liber, care nu va fi de acord cu nimic din ceea ce societatea sau noi ţi-am putea impune. Sau dimpotrivă: s-ar putea să devii genul de adult la costum, erudit, care să nu iasă din casă cu părul nearanjat.
Ai putea fi un bărbat dur, care să iubească sportul –exact aşa cum este tatăl tău – sau un artist neînţeles - ca mine, uneori…
Sau ai putea fi ambele.
Dar nu ne pasă. Ştim doar că noi nu te vrem decât pe tine, autentic, aşa cum eşti tu.
Şi mai ştiu că aseară tatăl tău mi-a zis că cel mai dificil pentru el, în timpul acestor nouă luni, a fost să mă privească în momentele de durere, de inconfort, ştiind că nu poate face nimic să ia asupra lui toate senzaţiile negative pe care le simt.
Şi asta îmi doresc eu pentru tine. Să ai o relaţie la fel de apropiată cu prietenii tăi, cu fraţii tăi, cu patrupedul familei, cu iubita sau cu iubitul tău… Nu te lega pe viaţă decât cu acel om pe care îl doare durerea ta şi pe care îl face să zâmbeşti fericirea ta.
Copiii nu sunt proprietatea noastră. Ne-au fost încredinţaţi să îi protejăm şi să îi ghidăm un timp. Şi exact asta vom face.
Dar în familia haotică în care la un moment dat vor exista 7 copii, doi câini şi doi adulţi îndrăgostiţi nebuneşte, cu siguranţă şi tu vei avea locul tău.
Iar locul tău, în perioada următoare, va fi în braţele mele.
Iar eu de-abia aştept să te adulmec, mâine.
Cu dragoste, mama!

Citeşte şi Un terapeut a răspuns la întrebarea „ce înseamnă să fii un părinte bun”, iar mesajul lui a emoţionat mamele din lumea întreagă

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!