Sari la conținut

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, mamă pentru a doua oară - FOTO

Vezi gGalerie foto

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit din nou părinți, după ce iubita antrenorului a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Corina Caciuc, în vârstă de 32 de ani, a dat marea veste pe contul său de Instagram, unde a și postat prima fotografie cu cel de-al doilea copil.

„Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”, a scris Corina, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare. Iubita antrenorului a preferat să ascundă chipul bebelușului cu o inimioară.

Deși cuplul nu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil, în urmă cu câteva luni Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu un tort care a fost umplut cu cremă de culoare albastră, sugerând că vor avea tot un băiețel.

Antrenorul are patru copii: Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer și Laurențiu, din căsnicia cu Anamaria Prodan. Din relația cu Corina Caciuc, Reghe are un băiețel pe nume Liam și acum pe micuțul care tocmai ce a venit pe lume.

Antrenorul a divorțat cu scandal și, potrivit spuselor Anamariei, s-a îndepărtat de fiul său, Bebeto. Vedeta și-a refăcut și ea viața după despărțirea de antrenor și în prezent are o relație cu Ronald Gavril, celebrul campion la box.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!