Sari la conținut

Cristina Șișcanu, lupta cu kilogramele în plus. “Am o condiție fizică praf. Gâfâi, nu pot să trag aer în piept”

Cristina Șișcanu (37 ani) este soția prezentatorului Mădălin Ionescu și mămica micuței Petra, în vârstă de aproape 5 ani.

Deși trăim într-o societate în care toate femeile și proaspetele mămici fac eforturi considerabile pentru a avea o siluetă de invidiat, sunt și mămici care se confruntă cu problema kilogramelor în plus, chiar și la câțiva ani de la naștere.

În situația mămicilor cu kilograme în plus se află și Cristina Șișcanu, care a abordat acest subiect cu fanii ei de pe Instagram. Mămica a spus că s-a îngrășat 7 kilograme și că își dorește să dea jos vreo 10 kg.

În câteva dintre Instastory-urile postate, ea a spus: „În ultimele luni nu am mai avut grijă la alimentație absolut deloc. Deci, este horror. Nu mai vreau să văd mâncare și n-ar fi marea problemă la mine mâncarea, cât adicția de dulciuri, dependența aceasta de dulciuri este ceva cu care eu lupt mereu și trebuie să scap de ea. De aici îmi vin toate cele rele. În primul rând, pentru sănătate nu este bine, nici din punct de vedere estetic. Cum se transformă corpul când mănânci dulce, și grăsime, și celulită, și de toate. M-am apucat de sport, trebuie să o țin tot așa. Este horror să te îngrași! Trebuie să car această greutate, mă dor picioarele, mă dor încheieturile, pe tocuri nu mai pot să stau cum stăteam înainte. Este foarte greu și gâfâi, nu pot să trag aer în piept așa cum mi-aș dori.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!