Sari la conținut

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primul portret în cinci, de Crăciun! Cât de fericiţi sunt copiii

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur şi-au îndeplinit de curând una dintre cele mai mari dorinţe ale lor: au adoptat o fetiţă, după mai mulţi ani de aşteptare. Cei doi sunt extrem de fericiţi, iar asta se vede limpede în primul lor portret de Crăciun în formula de cinci.

În fotografia încărcată de Dana, cei doi părinţi zâmbesc larg, ţinându-i în braţe pe cei doi copii mai mici, Kadri şi micuţa adoptată, în timp ce Sofia, fiica cea mare a cuplului, se află în spatele lor.

Pentru a completa portretul perfect de familie, apare în imagine şi Moş Crăciun, alături de un ajutor al acestuia. În descrierea imaginii, Dana Nălbaru a scris un mesaj pentru toţi prietenii săi virtuali. "Vă dorim sărbători frumoase şi liniştite. Să aveţi multă pace în suflete şi veselie în case", a fost mesajul Danei.

Dragoş Bucur a confirmat, în urmă cu aproximativ două luni, vestea adopţiei şi, potrivit actriţei Ioana Ghinghină, soţul ei, Alexandru Papadopol a contribuit la înfierea fetiţiei prin oferirea unei recomandări în cadrul dosarului de adopţie. Dragoş nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre micuţă, ci a menţionat doar că îşi dorea de foarte multi timp să adopte un copil alături de soţia sa, Dana Nălbaru. La rândul său, fosta cântăreţa, a fost discretă privind noul membru al familei şi nu a oferit declaraţii, ci doar a menţionat că fetiţa adoptată nu are nici cea mai mică legătură cu unul dintre cazurile emisiunii "Visuri la cheie", prezentată de Dragos, aşa cum s-a vehiculat.

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!