Sari la conținut

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, părinţii unei perechi de copii, au adoptat o fetiţă

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, părinţii a doi copii de 11 (Sofia), respectiv 2 ani şi 4 luni (Kadri), au adoptat de curând o fetiţă, pe care au prezentat-o la premierea filmului Hawaii.

“Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta va veni şi Dana cu ceilalţi copii”, a declarant Dragoş, pentru Click.ro.

Cei cinci au venit împreună la premiera peliculei “Hawaii”, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim.

Mai mult decât atât, vestea a fost confirmată şi de Dana Nălbaru, pe pagina ei de Facebook: "Sunt cu Dragoş în maşină, pe drum spre Galaţi. Citesc ştirile.Scrie despre noi că am adoptat o fetiţă. Da, e adevărat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem să vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevărat în ştire e că acest lucru s-a întâmplat în urma emisiunii pe care Dragoş o prezintă. N-are nicio legătură. Ne doream de mai demult şi am parcurs toţi paşii legali. Vă îmbrăţişez pe toţi! Şi să ştiţi că e minunată".

Noi nu putem decât să îi felicităm din toată inima!

Citeşte şi Copii înainte şi după adopţie. Imagini emoţionante
 

Sursa foto: Dorin Constanda/ Click.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!