Sari la conținut

O mamă și-a tatuat în mod repetat copiii minori. Cel mic avea doar 5 ani când a primit primul tatuaj

Uneori, uităm că nu avem drept deplin asupra copiilor noștri și luăm decizii parcă iraționale, care le pot schimba viața într-un mod negativ. Este și cazul unei mame din Suedia care și-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori, cel mic având doar 5 ani când a primit primul tatuaj.

Femeia a fost condamnată pentru rele tratamente în familie, iar motivația ei în fața judecătorilor a fost că le-a respectat dorința copiilor, neștiind că este ilegal să facă acest lucru. Copiii nu erau, însă, suficient de mari pentru a lua o decizie cu privire la tatuarea permanentă și, prin urmare, conform judecătorilor, nu a existat consimțământ.

Femeia ar fi fost obligată să muncească 100 de ore în folosul comunității și să plătească despăgubiri pentru daunele produse copiilor.

Mama are 35 de ani, trăiește în regiunea de sud a Suediei și și-ar fi tatuat copiii în mod repetat, cu ajutorul unui tatuator profesionist. Atât mama, cât și bărbatul care a ajutat-o au fost sancționați. Se pare că plângerea ar fi fost făcută de către părinții colegilor de clasă ai copiilor.

Citește și “Îmi las copiii să bea cafea, să se radă în cap și să mănânce ce vor, ca să fie fericiți”

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!