Sari la conținut

Dana Rogoz, de urgență la spital, din cauza unui incident stupid: „Am fost cusută”

Părinții știu foarte bine câte incidente stupide se pot întâmpla în casă, mai ales când ai copil mic. Printr-o astfel de experiență a trecut și Dana Rogoz, motiv pentru care astăzi a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Actrița în vârstă de 38 de ani și-a spart buza în această dimineață, după ce s-a lovit de capul fetiței sale, Lia, în vârstă de 4 ani. Din fericire, micuța se simte bine, însă actrița a avut nevoie de intervenția medicilor.

„Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce, în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid.. am dat practic «buza în cap» cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent. Ea nu a avut nimic. Eu, în schimb, am avut nevoie de patru ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare. Mâine e programat spectacolul «Domnișoara Iulia». Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au împreună doi copii, un fiu, Vlad Luca, în vârstă de 10 ani, și o fiică, Lia Elena, în vârstă de 4. Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care ea juca și pe care el îl regiza.





 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!