Sari la conținut

Dana Rogoz și-a expus public părerea despre criticile aduse Evei Măruță. “Să te apuci să înjuri un copil pe internet...”

În contextul în care Eva Măruță este aspru criticată în mediul online pe motiv că a fost aleasă din nepotism într-un proiect cinematografic de mare amploare, Dana Rogoz a sărit în apărarea micuței, condamnând asupru reacțiile oamenilor.

Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul “libertății de exprimare”, este pur și simplu grețos, a scris acrița pe blogul ei.

Ulterior, aceasta le-a împărtășit cititorilor faptul că ea a devenit Ambramburica încă de la 9 ani și că și atunci toată lumea se întreba al cui copil este, de a avut o asemenea șansă.  

Ei bine, dezamăgirea se așternea imediat pe fata lor când le răspundeam că “nu, părinții mei sunt ingineri chimiști.” Ba unii chiar insistau cu “nu se poate, atunci altcineva în familie…?”, “Nu, absolut nimeni din familia mea nu a mai avut vreodată legătură cu domeniul artistic…”, a explicat ea.

Dana a adăugat și că de-a lungul carierei sale a lucrat cu actori ai căror părinți erau artiști extraordinari și că este convinsă că și ei au avut de suferit foarte mult, fiind condamnați să trăiască având pusă eticheta copilului de vedetă.

“Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de vieților lor, te vor judeca oricum, indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai.”, a scris actrița.

Dar să înjuri un copil pe contul administrat de părinții lui, fară nicio jena, ba chiar considerandu-te îndreptățit, mi se pare că e exemplul cel mai clar că mai rău de atât nu se poate ajunge în “dialogul” din social media
, a scris Dana la sfârșitul articolului în care a povestit multe dintre prejudecățile la care a fost și ea supusă.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!