Sari la conținut

Daniela Crudu, gravidă pentru a doua oară. A și dezvăluit sexul bebelușului

La doar 8 luni de la prima naștere, Daniela Crudu face marele anunț: este însărcintă din nou și se pare că va deveni mămică de băiețel.

În urmă cu doar o zi, Daniela Crudu a publicat o imagine cu ea gravidă. Mulți au crezut că fotografia datează din 2022, dar surpriza a fost uriașă: vedeta este însărcinată pentru a doua oară, iar sarcina are deja 4 luni.

Pe conturile sale de socializare, Daniela Crudu a distribuit un clip video cu burtica de gravidă, etichetând simplu „BĂIATUL MEU”.

În luna mai, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Daiana. De atunci, ea s-a dedicat în totalitate creșterii și îngrijirii micuței, transformându-se într-o mamă devotată și iubitoare. Pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva vreme, Daniela Crudu a ales să împărtășească cu fanii săi momente din viața sa de mamă. Prin intermediul imaginilor, fosta asistentă TV a transmis emoția și bucuria pe care le trăiește în prezența micuței sale.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!