Sari la conținut

De trei ori tătic! Ștefan Bănică Jr. a dat vestea cea mare

Ştefan Bănică Jr. va deveni tătic pentru a treia oară! Artistul a anunțat chiar la sfârşitul concertului susţinut la Sala Palatului că soția lui, Lavinia Pârva, este însărcinată.

Mesajul care i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi a fost făcut la finalul unui cântec pe care Ştefan l-a dedicat fiicei pe care o are alături de Andreea Marin, căci pe 15 noiembrie a fost ziua fetiţei.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară", a mărturisit Ştefan, vizibil emoţionat.

Dacă pentru Lavinia este o premieră situaţia în care se află, Ştefan Bănică este obişnuit cu rolul de tătic. El mai are doi copii din relaţiile anterioare. Artistul de mândreşte cu Radu, 16 ani, copilul din idila cu Camelia Constantinescu, şi cu Violeta, în vârstă de 11 ani, fetiţa pe care o are din mariajul cu Andreea Marin.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în toamna anului 2017, departe de privirile indiscrete ale curioşilor. Nunta a avut loc în Bulgaria, iar printre invitaţi s-au numărat doar familia şi prietenii foarte apropiaţi.


 



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!