Sari la conținut

Denisa Filcea: “Nu punem poze cu fața Evei, nu vrem să facem bani pe spatele ei”

Vezi gGalerie foto

Denisa Filcea și Andrei Filcea (Flick, domnul Rimă) au devenit părinți, pentru prima dată, anul trecut, în data de 23 iunie, când a venit pe lume minunea lor, Eva Maria.

De la nașterea micuței Eva, părinții ei au postat o singură fotografie cu fetița lor, în care i se vede chipul. Imaginea cu micuța a strâns aproape 56.500 de aprecieri și 800 de comentarii.

Întrebată în mediul online de ce micuța nu este fotografiată și cu fața, Denisa Filcea a răspuns, într-un instastory, care este motivul pentru care a ales să nu-i fotografieze atât de des chipul fetiței ei:

„Am arătat-o o dată, că era toată lumea foarte curioasă cum arată și am zis noi atunci că este momentul să o prezentăm lumii, dar nu ne dorim să atragem atenția cu ea, să ne folosim de ea, ca să facem mai multe vizualizări sau like-uri, deși, în mod evident, asta se intâmplă când postezi ceva cu copii, dar noi nu vrem să o monetizăm pe Eva, să facem bani pe spatele ei. Ne bucurăm noi de ea și o mai arătăm, din când în când. Dar așa, cu fața, nu vrem ca în energia și aura ei pură de bebe să intre prea multă lume deodată și prea des.”

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!