Sari la conținut

Denisa Filcea, primele detalii despre naștere, dar și prima fotografie în trei

Denisa și Andrei Filcea (Domnul Rimă) au devenit părinții micuței Eva Maria în urmă cu doar 10 zile.

Cel care a făcut anunțul a fost chiar tăticul, scriind: ”Visul devine realitate/Fiindcă de azi încolo este/ O inimă în plus ce bate/ Lâng-ale noastre, în poveste./ Cuvintele nu pot transpune/Emoția și bucuria/De-a ține-n brațe o minune./Bine-ai venit, Eva Maria!

La 10 zile de naștere, Denisa Filcea a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie în trei, imagine în care apare alături de soțul ei și micuța Eva Maria, pe care o ține strâns în brațe.

Proaspăta mămică a oferit și primele detalii în ceea ce privește nașterea, spunând: "Mi se pare extrem de deplasat să întrebi pe cineva cum a ales să nască, deoarece este un lucru extrem de intim și nu văd ce relevanță are și cu ce ar putea ajuta pe cineva să știe.
Sunt conștientă că există femei care își postează inclusiv nașterea pe internet, nu sunt genul acesta de persoană, mi se pare nedemn pentru o lady să-și posteze și să-și facă publice intimitățile. Nu mă reprezintă genul acesta de afișare. Știu doar eu și soțul meu și doar pe noi ne privește acest lucru. Ce pot să vă spun despre naștere este să Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau, deoarece am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui, în aceeași măsură în care este și copilul meu și era dreptul lui să fie acolo în primele secunde din viața lui. Acum, dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața. M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului care mi-a spus Felicitări, aveți o fetiță."

Despre această experiență a vorbit și Andrei Filcea, care a spus: "Am plâns, recunosc. Și acum mi se face pielea de găină. Am auzit cazuri de bărbați care au leșinat în sala de nașteri. Nu a fost cazul meu. M-am ținut tare, și, oricum, nu a fost despre mine. Ele au fost eroinele zilei."



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!