Sari la conținut

Ducesa de Cambridge a fost internată în spital! Cel de-al treilea copil al cuplului regal se va naște azi

Cel de-al treilea copil al Prințului William și al lui Kate Middleton se va naște azi. Reprezentații Casei Regale a Marii Britanii au anunţat oficial că Ducesa de Cambridge a intrat în travaliu în această dimineață.

Viitoarea regină a Marii Britanii a fost internată în această dimineață la Spitalul St Mary din Londra. Știrea a fost confirmată cu puțin timp în urmă de conturile oficiale de social media ale Casei Regale.

"Alteța sa regală Ducesa de la Cambridge a fost internată la Spitalul Sf. Maria, Paddington, Londra, în această dimineață, în stadiul incipient al travaliului", este anunțul de pe Twitter al Palatului Kensington.

Toţi membrii familiei şi probabil întreaga Mare Britanie aşteaptă nerăbdători veniea pe lume a celui de-al cincilea membru. Prințul William și Kate Middleton mai au doi copii, George Alexander Louis, în vârstă de cinci anişori, și Charlotte Elizabeth Diana, de 3 anişori

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti