Sari la conținut

Elena Băsescu, de trei ori mămică! Astăzi a adus pe lume cel de-al treilea copil

Vezi gGalerie foto

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este din nou bunic. Fiica cea mică, Elena (37 de ani), a adus pe lume cel de-al treilea copilaş, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă.

Fostul europarlamentar, Elena Băsescu, a născut prin cezariană. Deşi Elena a vrut să păstreze secretul în ceea ce priveşte data la care va aduce pe lume al treilea copil, tată ei a dat-o de gol în urmă cu ceva timp.

"Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4 (n.r. iunie) pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a declarat Traian Băsescu.

Elena Băsescu mai are doi copii - Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei doi copii într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei.

De ceva timp, Elena trăiește însă o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Tomata, un tânăr de 26 de ani care are un restaurant în Bucureşti.

Sursa foto: Facebook

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!