Sari la conținut

Feli Donose - imagini de la botezul micuței Nora Luna, însoțite de un mesaje emoționant

Vezi gGalerie foto

Feli Doinose a publicat pe contul ei de Instagram imagini de la botezul fiicei sale, Nora Luna, însoțindu-le un mesaj extrem de emoționant.

Deși a născut în luna noiembrie a anului trecut, artista și-a creștinat micuța în vara acestui an, însă abia acum a dat publicității imagini de la botez.

„Am tot așteptat momentul potrivit să fac postarea asta, dar am învățat de curând că momentul potrivit e fix ăla când te gâdilă stomacu’ și o voce îți spune „Hai, Feli! Bucură-te și împarte ce simți cu lumea întreagă!” Asta simt să fac acum… Am creștinat-o pe Nora Luna magică într-un iunie de poveste! Am simțit să fie totul intim, în familie, normal simplu și modest, dar cu bogăție în inima noastră a părinților, a familiei și a prietenilor noștri-familie. Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, până și de o seară cu soare și oameni care o iubesc necondiționat. Nu știu exact ce să scriu în postarea asta, cum să descriu ce e în sufletul meu. Simt doar să împart o părticică din 9 iunie-le nostru. Nora Luna a dormit toată slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zâmbet de dimineață până seară, cu personalitate (deja) puternică, o Nora Luna magică pe care Dumnezeu ne-a dat-o că să ne învețe să ne bucurăm de viață și să învățam zi de zi alături de ea…să fim oameni mai buni. Acuma va întreb: să îi mulțumesc și lui Cătălin (tatăl lui Nori) public pentru minunea pe care o avem sau ar suna a speech de Oscar? ?”, a scris Feli Donose.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!