Sari la conținut

Feli, mesaj emoționant pentru fiica ei, care a împlinit 6 luni: „Nora Luna mea…”

Feli este mămică de 6 luni, perioadă în care a cunoscut fericirea supremă. Cu această ocazie, proaspăta mămică de fetiță a dorit să împartă cu prietenii ei virtuali toate trăirile pe care i le-a provocat micuța Nora Luna, din momentul în care a apărut pe lume.

„Nora Luna mea, acum 6 luni ai venit pe lumea asta!
Multumim, mami, că ne bucuri zilele cu energia si cu zâmbetul tău luminos!Ești cea mai iubită, mami! Nu ne-ar ajunge sute de vieți să îți multumim pentru tot ceea ne oferi, pentru tot ceea ce ne înveți, și pentru fluturii din stomac ce îmi zboară prin tot corpul atunci când te privesc! Până să apari, nu am știut cu adevărat ce e iubirea, cum niciodată nu am simțit atâta de puternic ce înseamnă să îmi fie DOR!
Pentru totdeauna îți dau viața mea, tot ceea ce sunt, pentru că știu, mami, că în lumea asta mare nu există loc mai pur și mai curat cum găsesc în inima ta!
Mulțumim că ne-ai ales!
Te iubim, Nora Luna Magică!
 #eusuntfeli #noralunamea#teiubescdintotdeauna #soarelesiluna”, a scris Feli pe pagina sa de Instagram.

Se poate spune că în acest moment Feli este o femeie completă. Are o carieră de succes, un bărbat care o iubește și o minunăție de fetiță care o face din ce în ce mai fericită!

Sursa


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!