Sari la conținut

Kate Middleton anunță că are cancer, printr-o înregistrare video. “Ne-a luat timp să le explicăm totul copiilor noștri”

Kate Middleton, Prințesa de Wales a Marii Britanii, anunță că are cancer. Într-o înregistrare video, ea povestește că boala a fost descoperită după operația abdominală din ianuarie și că a început chimioterapia.

Într-un mesaj video, prințesa de Wales a explicat că operația sa abdominală din ianuarie nu a avut nicio legătură cu cancerul, prezența acestuia fiind descoperită la testele de după operație.

“Totuși, testele efectuate după operație au constatat că este vorba de cancer. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un tratament cu chimioterapie preventivă și sunt acum în fazele incipiente ale acestui tratament“, a spus prințesa.

A spus că vestea a fost un “șoc uriaș”, după “câteva luni incredibil de grele”, dar acum se simte bine și că devine mai puternică pe zi ce trece. Detaliile despre forma de cancer cu care a fost diagnosticată nu au fost dezvăluite.

A mai transmis că gândurile sale se îndreaptă către persoanele care suferă de această boală: “Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri“.

Catherine a spus că recuperarea după operația ei a durat timp și că prioritatea este acum familia ei: “William și cu mine am făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. Ne-a luat timp să le explicăm totul copiilor noștri, George, Charlotte și Louis, și să-i asigurăm că voi fi bine“. A mai transmis că familia are acum nevoie de “un pic de timp, spațiu și intimitate”.

Palatul Kensington a precizat că absența lui William de la o slujbă comemorativă, la sfârșitul lunii februarie, a fost din cauza descoperirii diagnosticului de cancer al soției sale.

Cuplul s-a confruntat cu speculații publice intense și cu o frenezie pe rețelele de socializare, după ce Kate nu a mai fost văzută în public din decembrie, iar în ianuarie a anunțat că a fost supusă unei intervenții chirurgicale la abdomen.

Sursa

https://x.KensingtonRoyal/status/1771235267837321694?s=2

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!