Sari la conținut

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară, a povestit ce trăiește: „Casa era goală“

Gravidă cu cel de-al patrulea copilaș, Laura Cosoi a povestit pe contul ei de socializare cum mai este viața ei în ultimul timp, fiind nevoită să se confrunte cu o problemă de sănătate. Vedeta a trebuit să facă față unei răceli care i-a îngreunat treburile zilnice, dându-i peste cap tot programul.

„Mă lupt de o săptămână cu răceală care nu îmi dă pace și tare greu mi-a fost zilele astea să gestionez filmările, repetițiile, chiar și copiii… De ieri însă, Cosmin a plecat cu fetițele la ski, motiv pentru care aseară când m-am întors de la @chefilacutite casa era goală. Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace. M-am demachiat și m-am cuibărit cu un ceai în brațe în fața televizorului. Mă luase somnul la un moment dat, dar m-am încăpătânat să mai văd vreo 2 episoade din True Detective. În fine, am dormit buștean până azi la 10…eu credeam că este 7. Mi-am băut cafeaua, am mâncat o felie de cozonac și iar m-am cuibărit în canapea. După prînz am pornit spre teatru. Acum sunt acasă. Pot spune că a fost o seară frumoasă. Și mai pot spune că oricât de mult îmi place haosul minunat din viața mea, astea două zile au venit ca un balsam”, a spus artista.

La începutul anului, vedeta în vârstă de 42 de ani a dezvăluit că este gravidă, la scurt timp după decesul mamei sale. Laura nu a anunțat, însă, și sexul bebelușului.  



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!