Sari la conținut

Laura Cosoi, primele declarații despre numele celui de-al patrulea copil. „L-am visat. Știam sexul și numele”

Laura Cosoi este însărcinată în 5 luni cu cel de-al patrulea copilaș și este, evident, în culmea fericirii. Deși destul de discretă cu privire la detaliile privind numele și sexul copilului, de curând, actrița a făcut câteva confesiuni destul de neobișnuite.

Actrița a povestit la Antena Stars că a visat sexul și numele celui de-al patrulea copil încă de când a născut-o pe Lara, cea de-a treia fetiță a familiei.

”L-am visat, mi-a spus numele. Știam din ziua în care a născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus. Așa încât nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu. Merg împreună cu fetițele la biserică. Mergeam cu părinții la Iași, la biserica romano-catolică, unde părinții mei s-au căsătorit, acolo am fost și eu botezată. Cosmin m-a cerut în căsătorie acolo. E un obicei al nostru, mi se pare că acolo ne conectăm toți. Există și un mic concert în cadrul slujbei. Copiii au învățat cum să se comporte. Noi în fiecare seară ne rugăm”, a spus Laura Cosoi la Antena Stars.

Chiar dacă este însărcinată, Laura este o mămică relaxată, care alege să muncească atât cât starea de sănătate îi permite. Nu mai este un secret pentru că s-a întors în televiziune, pe lângă teatru, astfel că în curând va fi prezentă pe micile ecrane, cu un rol de excepție, în serialul „Bravo, tată!„.

„În primul rând mi-am dorit foarte mult să mă reîntorc în televiziune, într-o formulă care să mă avantajeze, să mă ungă pe suflet. Mi se pare că un serial de comedie este, practic, exact ce îmi trebuie în momentul ăsta, iar „Bravo, tată!' este absolut minunat, e foarte bine scris, am colegi minunați, care îmi sunt și prieteni, mulți dintre ei. Realmente ne și distrăm foarte tare pe platoul de filmare și sperăm că și cei de acasă să resimtă energia noastră bună.„, a mai spus Laura Cosoi.

Citește și Laura Cosoi, mamă a trei fetițe, a aflat sexul celui de-al patrulea copil

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!