Sari la conținut

Laura Cosoi, mamă a trei fetițe, a aflat sexul celui de-al patrulea copil

Laura Cosoi, însărcinată în patru luni, a povestit în cadrul unui interviu că știe deja ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece.

 „Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat vedeta. Laura are deja trei fetițe, iar acum toată lumea așteaptă să vadă dacă următorul copil este băiețel.

Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a patra oară
peste doar câteva luni. 2023 a fost un an greu pentru actriță, după ce mama ei s-a stins din viață, însă trăiește și o mare bucurie în același timp, fiind însărcinată din nou.

Fiind întrebată dacă este grea viața cu trei fetițe, actrița a menționat că atât soțul, cât și socrii, o ajută foarte mult cu creșterea copiilor, mai ales că ea are o mulțime de proiecte. „Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și «Nu», nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”.

Proiecte noi pe plan personal

Deși este însărcinată, Laura Cosoi nu a renunțat la teatru și nici la filmările pentru serialul de la Antena 1, „Bravo, tată!”.

„În primul rând mi-am dorit foarte mult să mă reîntorc în televiziune, într-o formulă care să mă avantajeze, să mă ungă pe suflet. Mi se pare că un serial de comedie este, practic, exact ce îmi trebuie în momentul ăsta, iar «Bravo, tată!» este absolut minunat, e foarte bine scris, am colegi minunați, care îmi sunt și prieteni, mulți dintre ei. Realmente ne și distrăm foarte tare pe platoul de filmare și sperăm ca și cei de acasă să resimtă energia noastră bună”. Laura Cosoi a dat câteva detalii și despre rolul său în serialul de la Antena 1. „Sunt Zen, solară, luminoasă, Letiția, orientată mult spre spiritualitate, feng shui, numerologie,
astrologie, deci cumva vin să purific sufletele celor din jurul meu, să le curăț chakrele și îmi cam iese!”.

Sursa








 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!