Sari la conținut

Laura Cosoi și familia ei au plecat în vacanță, pentru o lună. Ce destinație a ales vedeta

Laura Cosoi împreună cu soțul ei și cele 2 fetițe au plecat în vacanță, pentru o lună. Ca si destinație, ei au ales Thailanda.

Laura a povestit pe contul ei de Instagram de ce a ales această destinație și le-a oferit fanilor ei câteva detalii. Ea a spus: “Ne era foarte dor de Asia, pentru că mi s-a părut cel mai avantajos zbor cu copiii, pentru că, în ciuda tuturor actelor pe care trebuia să le facem, mi se pare că am putut să ne organizăm destul de bine, cunoscând atât destinația, cât și aceste proceduri. Ele s-au schimbat pe parcurs, dar am reușit să ajungem.”

Mămica a ales o altă companie de zbor față de data trecută, întrucât nu a avut o experiență prea plăcută. Laura și Cosmin au ales zborul până la Istanbul, unde au stat 2 ore, apoi au zburat 9 ore până în Phuket. Ea a precizat că de data aceasta zborul a fost mult mai plăcut, iar din cele 9 ore petrecute în avion, fetițele ei, Vera și Rita, au reușit să doarmă 7 ore.

În ceea ce privește condițiile de călătorie, având în vedere pandemia de COVID-19, Laura a precizat că nu a întâmpinat probleme și că personalul din aeroportul din Thailanda este foarte bine organizat.

Așadar, se anunță o lună frumoasă pentru Laura și familia ei, dar și un an plin de bucurii, pentru că va deveni mămică de fetiță, pentru a treia oară.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!