Sari la conținut

Mamă la 70 de ani. O femeie din India a născut un băiețel perfect sănătos

După ce timp de 2 ani a urmat un tratament de feritilizare, o femeie din India a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Bebeluşul este primul copil al cuplului, după 46 de ani de căsătorie.

Daljinder Kaur a născut luna trecută, la o clinică de fertilizare din Haryana. Micuţul Arman a cânărit la naştere 2 Kg şi a fost declarat de medici pe deplin sănătos. Vârsta reală a femeii rămâne un mister, căci aceasta a explicat că nu are certificat de naştere, o situaţie comună în India. Pentru a rămâne însărcinată, femeia care a declarat că are în jur de 70 de ani, a folosit un tratament de fertilizare, cu ovule donate.

Atât femeia cât și soțul ei, Mohinder Singh Gill, un fermier în vârstă de 79 de ani, îşi pierduseră speranţa de a mai avea propriul copil. Iar în India infertilitatea este un subiect extrem de sensibil, perceput ca un blestem.

”Oamenii se întreabă ce va face copilul după ce noi nu vom mai fi. Dar eu am credința în Dumnezeu, care este puternic și omniprezent. El se va ocupa de tot”, a explicat Mohinder Singh Gill, tatăl copilului, potrivit The Guardian.

►Citește și despre Cea mai virală ședință foto pe Internet: Cvintupleții care te cuceresc pe loc!

Cei doi sunt extrem de fericiți, căci infertilitatea le-a adus nu doarprobleme de ordin social, ci și din punct de vedere juridic. Mohinder Singh Gill s-a judecat cu propiul tată, în urmă cu mai mulți ani, pentru dreptul de proprietate asupra unui teren. Se pare că legile din India au rămas cu câteva secole în urmă.
De altfel, cuplul a înfiat un băiat în 1980 care, odată plecat la studii în Statele Unite, nu s-a mai întors ți nici nu a mai ținut legătură cu părinții adoptivi.

"Dumnezeu a auzit rugăciunile noastre. Viaţa mea este completă acum ", a declarat femeia pentru AFP. "Mă ocup singură de copil. Mă simt atât de plină de energie. Soţul meu este şi el foarte grijuliu şi mă ajută cât de mult poate ", a mai spus femeia.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!