Sari la conținut

Megan Fox: “E greu, ca mamă, să-ți vezi copilul agresat, pentru că poartă rochii”

Megan Fox a izbucnit în lacrimi în timp ce participa la un interviu. Actrița, care urmează să se căsătorească cu interpretul Machine Gun Kelly, a dezvăluit cât de mult suferă fiul ei cel mare, Noah, în urma agresiunilor de la școală. Celebra mamă de trei copii a mărturisit că are inima frântă văzând cât de cruzi pot fi unii copii.

Megan are trei băieți cu fostul ei soț, Brian Austin Green. Deși cei doi se înțeleg bine ca și părinți, pentru Megan Fox există un lucru care îi cauzează o mare durere: felul în care fiul ei, Noah, este tratat de colegii săi de clasă, la şcoală.

„Am un copil care suferă”, a spus Megan despre copilul ei de 9 ani. „Am multe griji în legătură cu asta, pentru că mi-aș dori ca umanitatea să nu fie așa”, a adăugat ea.

Actrița a fost deschisă în ceea ce privește alegerea fiului ei de a purta rochii

Începând cu vârsta de 2 ani, Noah a început să prefere rochiile în locul pantalonilor, potrivit declarației mamei sale. Megan a spus că a căutat o mulțime de cărți care se referă la acest lucru. De asemenea, vedeta vede alegerile vestimentare ale lui Noah ca pe o formă de auto-exprimare.

„Unele dintre cărți vorbesc despre cum poți fi băiat și poți purta o rochie. Te poți exprima prin îmbrăcăminte așa cum vrei”, a explicat ea. „Și asta nici măcar nu are legătură cu sexualitatea ta”, a adăugat ea.

Sursa


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!