Sari la conținut

Meghan Markle: „Sper ca noua mea carte să rezoneze cu familiile din toate categoriile sociale”

Meghan Markle a scris o carte pentru copii inspirată de relația dintre prințul Harry și Archie, băiețelul lor, văzută din perspectiva unei mame.

Ea a spus că și-ar dori ca noua ei carte să rezoneze cu oamenii din toate categoriile sociale. Cartea ei, denumită The Bench, prezintă legătura specială dintre tată și copil.

Random House Children's Books a anunțat că începând cu 8 iunie cartea va fi pusă în vânzare și va conține ilustrații ale artistului Christian Robinson.

Cartea care conține 40 de pagini a apărut dintr-o poezie pe care a scris-o Meghan pentru Harry, la o lună după nașterea fiului lor, Archie.

„Cartea conține ilustrații care surprind căldura, bucuria și confortul relației dintre tații și fiii din toate categoriile sociale. Această reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine, iar eu și Christian am lucrat îndeaproape pentru a descrie această legătură specială dintre tați și copii. Speranța mea este că The Bench rezonează cu orice familie, la fel de mult ca la mine”, a spus Meghan.

Ilustrațiile includ o reprezentare a lui Harry ca un soldat care își ridică fiul în brațe într-o grădină, în timp ce o unei mame îi dau lacrimile, în timp ce îi privește pe amândoi pe fereastră.

Editorul Penguin Random House a declarat că prețul cărții este de 12,99 lire sterline și este disponibilă pentru precomandă.

El a spus: „Evocând un profund sentiment de căldură, conexiune și compasiune, prima carte pentru copii a Ducesei ne oferă o fereastră către momente comune și durabile între un grup divers de tați și fii - momente de pace, încredere, credință, descoperire, învățare și confort. Această carte este destinată să fie prețuită de familii pentru generațiile viitoare.”

Cartea este cel mai recent lucru din seria de inițiative întreprinse de Meghan și Harry de la decizia lor de a renunța la îndatoririle regale în 2020, pentru a se muta în SUA și de a avea o viață independentă.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!