Sari la conținut

Namiko, fetița Andreei Ibacka și a lui Cabral, a împlinit 4 ani. “La mulți ani celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță”

Vezi gGalerie foto

Namiko, fetița Andreei Ibacka și a lui Cabral, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 4 ani. Micuța a avut parte de o petrecere aniversară la locul de joacă, cu prietenii ei, mama și tata, așa cum și-a dorit.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 4 ani, Andreea Ibacka i-a transmis o urare emoționantă fiicei sale:

„LA MULȚI ANI celui mai frumos suflețel! Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! Namiko face astăzi 4 ani și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos!

Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare. Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN.

De fapt, ea a fost dintotdeauna așa. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire și semi buimac și ea avea niște ochi cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100.

Și e familistă convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!”

 

Mămica a postat și câteva fotografii de la petrecere, pe contul ei de Instagram, imagini în care micuța Namiko apare alături de prietenii ei.

„După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a devenit cu dorințe clare din partea aniversatei: PETRECERE LA LOCUL DE JOACĂ. CU PRIETENII MEI, mama și tata.

Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmpla așa fără brief, cum ne distrăm noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc... sărbătorita a dat tonul.

Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirași. Pirații din Caraibe.

După o lună și jumătate în Dominicană... mă înțelegeți! Domnul JacK Sparrow e mai popular decât domnița Elsa.

LA MULȚI ANI, Namiko!
Ăăă, Elizabeth Swann”, a adăugat Andreea Ibacka.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!