Sari la conținut

Nicole Cherry a răbufnit, după ce a fost criticată că a devenit mamă la 22 de ani: „Sunt femeie, nu sunt copil cu un copil!”

Nicole Cherry a devenit mămică, pentru prima dată, în data de 28 noiembrie 2021, când a născut-o pe micuța Anastasia. La vremea aceea, Nicole avea 22 de ani.

De când a devenit mămică, Nicole a primit multe laude, dar și numeroase comentarii răutăcioase, care fac referire la faptul că a devenit mamă la 22 de ani.

Deși a încercat să nu se lase afectată, artista a spus lucrurilor pe nume în podcastul lui Mihai Morar.

"Am primit hate în social media, întrucât oamenii au considerat că eu sunt un copil la 23 de ani și n-am voie să fiu mamă la această vârstă. Sunt femeie, nu sunt copil cu un copil, iar 2022 m-a maturizat enorm. A fost un an în care nu am avut voie să fiu copil. Eu cred că o mamă, abia după ce dă naștere și trăiește câteva experiențe cu copilul ei, abia atunci dobândește câteva frici. Eu înainte nu gândeam atâtea lucruri", a spus Nicole Cherry.

De asemenea, mămica a spus că și-a dorit să învețe singură cum să își crească fetița.

"În afară de partea de dezvoltare, nu am citit cum se spală, cum se pune un scutec, nimic. Eu mi-am luat copilul și am început să-l spăl. Nu a venit nimeni. Nu am așteptat-o pe mama să vină. Și ce am făcut, am făcut bine Copilul meu, la un an și 2 luni merge singur. Mai sunt anumite momente când m-am dus la medic și mi-am dat seama că ei sunt cei care te bagă în panică”, a adăugat ea.

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!