Sari la conținut

Primele imagini oficiale cu bebeluşul regal, prinţul Louis, alături de prinţesa Charlotte. Emoţionant!

Palatul Kesington a împărtăşit publicului primele imagini oficiale cu prinţul Louis. Acesta a fost fotografiat alături de prinţesa Charlotte, la cea de-a treia aniversare a micuţei.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Această imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani.

Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte", se arată în mesajul care însoţeşte una dintre fotografii. 

În cealaltă fotografie apare doar Prinţul Louis. Şi aceasta este făcută tot de Ducesa de Cambridge, în 26 aprilie.

Cele două imagini sunt cu atât mai emoţionante, cu cât au fost făcute publice la mai puţin de o lună de la naşterea micuţului Louis. În cazul primilor doi moştenitori la tron, Palatul Kesington împărtăşea primele imagini cu nou-născuţii la mai bine de o lună de la naşterea lor.

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut, pe 23 aprilie, cel de-al treilea copil al său, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internată în dimineaţa aceleiaşi zile. Băieţelul s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT) şi a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Nou-născutul este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William), şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte). Copilul va avea titlul de Alteţa Sa regală Prinţul Louis de Cambridge.

Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis


Prinţul Louis

În dreapta: Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, în 2015

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!